Menu

Kyltekniker Borås/Ulricehamn

Hem Kyltekniker Borås/Ulricehamn

Som kyltekniker på Elektrokyl Energiteknik jobbar man med service och periodiserade kontroller. Gäller det service är det ute hos kund med felsökning eller med förbättringsåtgärder på kundens anläggning. Man utför uppdragen i rätt tid och med rätt verktyg. Man lämnar anläggningen fungerande utefter önskad funktion och med ett energigenialt fokus. Geografiskt är det Sjuhäradsbygden som är arbetsområdet, huvuddelen är i Borås/Ulricehamn.

Ansvar/Arbetsuppgifter

● Utföra service och underhåll på kyl-, och värmesystem. Arbetet innefattar såväl felsökning, ombyggnationer/montage samt i viss mån även omkonfigurering/programmering.
● Utföra akutservice inom 4 timmar, spot-service inom 4 dagar samt planerad underhåll- och garantiservice enligt utlovat datum.
● Ansvara för att serviceuppdrag blir fakturerade i tid.
● Planera sina uppdrag via “SDF” och kalender ihop med service ledaren eller teamet.
● Erbjuda kunder merförsäljning såsom serviceavtal och nya förbättringsåtgärder.

Som person är man serviceinriktad med hög social kompetens och är lyhörd för vad kunden vill ha hjälp med. Man måste ha förmågan att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Vi önskar att du har bred kunskap inom kyla och gärna några års erfarenhet. Ett krav är att du har kylcertifikat och meriterande är om du har elbehörighet. Vi ser mycket positivt på kvinnligt sökande. Placering är i Borås eller Ulricehamn.

För frågor om tjänsten, kontakta Anders Johanson, 0704-12 77 93, anders.johanson@elektrokyl.se

Vi utför intervjuer löpande, ansökan skickas in via vår hemsida alternativt till: jobbansokan@elektrokyl.se

    Ditt CV


    Personligt brev    Follow Us: