Menu

VVS montör

Hem VVS montör

Vi söker VVS montörer med stort intresse för installationer och service. Arbetsuppgifter kommer beröra flertalet typer installationer inom värme och kyla. Som montör befinner man sig mycket ute hos kund och arbetar med installationer, felsökning eller med förbättringsåtgärder på kundens anläggning. Uppdragen utför man i rätt tid och med rätt verktyg. Man lämnar anläggningen fungerande utefter önskad funktion och med ett energigenialt fokus. Geografiskt är det Sjuhäradsbygden som är arbetsområdet, huvuddelen är i Borås.

Ansvar / arbetsuppgifter

● Utföra service och underhåll på VVS och värmesystem. Arbetet innefattar såväl felsökning, ombyggnationer/montage samt i viss mån även omkonfigurering/programmering.
● Utföra akutservice inom 4 timmar, spot-service inom 4 dagar samt planerad garantiservice enligt utlovat datum.
● Ansvara för att serviceuppdrag blir fakturerade i tid, tillsammans med ekonomiavdelningen.
● Driftsätter och injusterar enligt gällande checklistor.

Som person är man serviceinriktad med hög social kompetens och är lyhörd för vad kunden vill ha hjälp med. Man måste ha förmågan att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Vi önskar att du har bred kunskap inom VVS-yrket och gärna några års erfarenhet. Ett krav är att du har VVS certifiering samt Säkert vatten, meriterande är om du har svetslicens.

Vi erbjuder ett arbete med mycket eget ansvar där vi som team tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. På Elektrokyl finns spetskunskaper inom de flesta områden gällande fastighetsunderhåll. I vår breda organisation finns stora möjligheter till personlig utveckling.

För frågor om tjänsten, kontakta Fred Johansson, 0704-95 11 07, fred.johansson@elektrokyl.se

Vi utför intervjuer löpande, ansökan skickas till: jobbansokan@elektrokyl.se

    Ditt CV


    Personligt brev    Follow Us: