Menu

VS montör

Hem VS montör

Vi söker en VS montör med stort intresse för service. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära allt ifrån mindre installationer till mera komplexa anläggningar inom värme och kyla. Som montör befinner man sig mycket ute hos kund med felsökning eller med förbättringsåtgärder på kundens anläggning. Uppdragen utför man i rätt tid och med rätt verktyg. Man lämnar anläggningen fungerande utefter önskad funktion och med ett energigenialt fokus. Geografiskt är det Sjuhäradsbygden som är arbetsområdet, huvuddelen är i Borås.

Ansvar / arbetsuppgifter

● Utföra service och underhåll på VVS och värmesystem. Arbetet innefattar såväl felsökning, ombyggnationer/montage samt i viss mån även omkonfigurering/programmering.
● Utföra akutservice inom 4 timmar, spot-service inom 4 dagar samt planerad garantiservice enligt utlovat datum.
● Ansvara för att serviceuppdrag blir fakturerade i tid.
● Erbjuda kunder merförsäljning såsom serviceavtal och nya förbättringsåtgärder.
● Driftsätter och injusterar enligt gällande checklistor.
● Ansvara för att gällande arbetsmiljöföreskrifter efterlevs.

Som person är man serviceinriktad med hög social kompetens och är lyhörd för vad kunden vill ha hjälp med. Man måste ha förmågan att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Vi önskar att du har bred kunskap inom VVS-yrket och gärna några års erfarenhet. Ett krav är att du har VVS certifiering samt Säkert vatten, meriterande är om du har svetslicens.

För frågor om tjänsten, kontakta Fred Johansson, 0704-95 11 07, fred.johansson@elektrokyl.se

Vi utför intervjuer löpande, ansökan skickas till: jobbansokan@elektrokyl.se

Ditt CV


Personligt brevFollow Us: