Menu

EMBALLATOR METAL GROUP

Hem Referenser EMBALLATOR METAL GROUP

Beskrivning

Emballator Metal Group tillverkar metallförpackningar för i huvudsak kemisk teknisk industri. De huserar i Ulricehamn, men geografiskt sträcker sig marknaden från Storbritannien i väst till Ryssland i öst och från Norden ner till stora delar av Europa. Deras enheter finns i Ulricehamn, Nybro och Lempäälä samt säljkontor i Köpenhamn, Moss och Włocławek. Emballator Metal Group har ca 240 anställda och ingår i den familjeägda Herencokoncernen.

Uppdrag

Elektrokyl Energiteknik fick uppdraget att installera en ny ventilationsanläggning till Emballators tillbyggda hall med ny tryckmaskin. Vi har även ett löpande serviceavtal där vi underhåller deras kylmaskiner och ventilationsaggregat.

Utfört arbete

Vi färdigställde Emballators nya ventilationsanläggning och möjliggjorde på så sätt för dem att kunna använda sin tillbyggda hall. Vi säkerställde att lokalen har bra luft och en fungerande ventilation. Sedan 2016 utför vi dessutom löpande service och underhåll.

Resultat

Genom att utföra regelbundna kontroller och besiktningar ser vi till att deras kylmaskiner och köldmediemängder möter myndighetskraven. Resultatet blir att Emballator har en fungerande ventilationsanläggning och undviker onödiga driftstopp i sin produktion.

Utfört arbete

Energieffektivisering Ventilation
Follow Us: