Menu

Kunskap, moral
& nyfikenhet

Elektrokyl Energiteknik AB har varit verksamma sedan 1945. Idag, nära 80 år senare, har företaget vuxit till över 50 anställda och erbjuder alla typer av installationer gällande värme, kyla och ventilation. Vi vänder oss till både större fastighetsägare och villakunder och erbjuder hjälp med hela kedjan – från projektering och installation till service och underhåll.

Kunskap, moral och nyfikenhet är drivkraften som för Elektrokyl Energiteknik AB framåt. I praktiken innebär det att vi och våra medarbetare arbetar aktivt med att leverera bekymmersfrihet till våra kunder. Det gör vi genom att erbjuda allt under samma tak, en så kallad One Stop Shop, där kunderna kan få hjälp med allt på samma ställe utan att behöva använda sig av olika aktörer.

Elektrokyl Energiteknik AB är byggt på erfarenhet och unik kunskap som tillsammans bidrar till en bekymmersfri vardag för våra kunder. Vi agerar som ett installations- och serviceföretag med hög etik och moral, vilket innebär att vi alltid utför våra uppdrag på bästa sätt.

Vi nöjer oss inte med att försöka. Gör vi fel gör vi om tills det blir rätt. Det är en regel som värderas högt och som gör att Elektrokyl Energiteknik AB besitter en hög trovärdighet bland våra kunder.

Elektrokyl Energiteknik AB är invalda i R-företagen och är ett Swedac-ackrediterat kontrollorgan för tryckprovning. Vi är certifierade för kylanläggningar, energideklarationer och OVK och besitter allmän behörighet för elinstallationer.

Elektrokyl Energiteknik AB är sedan år 2016 en del av Ernströmgruppen.

Visselblåsarfunktion (Whistlelink)

One Stop
SHOP

Elektrokyl Energiteknik AB har en kompetensbredd som sträcker sig över alla yrkesområden inom energieffektivisering. Vi utför projektering, konstruktion, installation, provningar till färdig anläggning och serviceavtal inom kyla, värme, ventilation, styr och solenergi i privata, industriella, offentliga och kommersiella fastigheter. Vi är experter på butikskyla och erbjuder akutservice om olyckan är framme.

Vår spetskompetens och erfarenhet gör att vi kan erbjuda alla tjänster under samma tak. Med ett helhetstänk i grunden blir slutresultatet så mycket bättre. Elektrokyl Energiteknik AB är
en One Stop SHOP som levererar energibesparande lösningar och bekymmersfrihet till kunden.

Follow Us: