Menu

Elbilsladdning

Att köpa laddbox av Elektrokyl Energiteknik

I vårt erbjudande ingår självklart att vi är med på hela resan från hembesök (inom Sjuhärad) till färdig installation. Elektrokyl energiteknik har funnits i branschen i över 75 år och besitter därav en spetskompetens tillsammans med en stor bredd vilket göra att du kan räkna med support även en lång tid framöver.

Halo är vår populäraste laddstation som genom smart mjukvara hjälper dig att uppnå optimal laddning för din elbil. Förutom en fast laddkabel som laddar 3,7–11 kW har den dessutom ett extra schukouttag för elcykel eller motorvärmare. Självklart är även Charge Amps Halo uppkopplingsbar och tillgänglig med tillhörande mjukvara.

Kompakt storlek
7,5 meters fast laddkabel
Molntjänst
RFID funktion
IP66
Tidsstyrd laddning
Designad i Sverige och tillverkad av återvunnen aluminium
Förberedd för lastbalansering, även tillsammans med solceller

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning

Lastbalansering

En laddbox med lastbalansering är en extra åtgärd för att skydda ditt elsystem i ditt hem. Det kan vara speciellt smart om du har mycket energikrävande utrustning hemma. Med en lastbalansering anpassas elbilsladdningen efter hur mycket ström som förbrukas mätt mot huvudsäkringen.

Om du till exempel startar tvättmaskinen, torktumlaren och vattenkokaren samtidigt så sänks effekten automatiskt i laddboxen. Husets förbrukningen prioriteras således och elbilsladdningen tar inte mer ström än vad som finns över.

Förprogrammerade gränsvärden gör att den vanliga huvudsäkringen klarar ladduppdraget, utan att du behöver säkra upp din huvudsäkring till ett dyrare årsabonnemang, vilket gör att du också sparar pengar.

 

 

Follow Us: