Menu

ICA CITY-BUTIKERNA I BORÅS

Hem Referenser ICA CITY-BUTIKERNA I BORÅS

Beskrivning

ICA CITY-butikernas löfte är att ge Boråsarna en kombination av matglädje, jämna låga priser och ett personligt bemötande. De fyra butikerna arbetar hårt med att ständigt förbättra sin verksamhet för morgondagens kunder redan idag, bland annat genom att arbeta hållbart, effektivt och ansvarsfullt.

Uppdrag

Elektrokyl Energiteknik utför löpande service på kyla hos samtliga fyra butiker i Borås. Genom kontinuerliga kontroller säkerställer vi att butikernas kylmaskiner uppfyller myndigheternas lagkrav och att de fungerar felfritt.

Utfört arbete

Förutom att utföra löpande service inom kyla utför vi även installationer av allt från kyl- och frysdiskar till frysrum. Vi är snabbt på plats vid eventuella akuta problem för att åtgärda dem och vi byter även ut maskiner vid behov. Vid sidan om arbetet vi utfört har vi även hjälpt dem med rådgivning inom energifrågor.

Resultat

Vi ser till att butikerna fungerar som de ska och minimerar risken för driftstopp.Genom att utföra regelbundna kontroller ser vi till att eventuella problem åtgärdas effektivt. Det gör att ICA CITY-butikerna sparar både tid, pengar och energi.

Utfört arbete

Energieffektivisering Kyla Ventilation
Follow Us: