Menu

Jobba hos oss

Elektrokyl Energiteknik AB är ett lokalt starkt förankrat entreprenadföretag som varit verksamma sedan 1945. Idag har vi ca 50 anställda. Vårt huvudkontor finns i Borås och vi har servicekontor i Ulricehamn. Vi innehar sedan år 2013 R-licens vilket är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar företag som aktivt arbetar med och uppmärksammar etiken inom sin organisation. Licensmärkets R står för rekommenderat företag.

Vi tillhandahåller tjänster från projektering till färdig anläggning inom kyla, ventilation och värme och vårt huvudsakliga kundunderlag finns inom industri, handel samt offentliga och kommersiella förvaltningar. Vi vänder oss till både större fastighetsägare och villakunder där vi erbjuder hjälp med hela kedjan – från projektering och installation till service och underhåll.

Energieffektivisering är ett ord som säger mycket om det vi gör. Genom rätt dimensionerade installationer samt underhåll av befintliga anläggningar hjälper vi våra kunder fram till ett optimalt energiutnyttjande.

Vi letar alltid efter fler medarbetare som vill vara med på vår resa. Välkommen med din ansökan!

    Ditt CV


    Personligt brev    Lediga tjänster

    Follow Us: