Menu

Filialchef – Jönköping

Hem Filialchef – Jönköping

Elektrokyl utökar sin verksamhet och vi fortsätter att växa geografiskt. Nu söker vi en filialchef till Jönköping.

Du kommer att vara med i att starta upp vår verksamhet inom Jönköpings-regionen med omnejd. I rollen som filialchef har du totalansvar för verksamheten, inkluderat försäljnings-, personal- och resultatansvar. I dina arbetsuppgifter ingår att utveckla verksamheten och arbeta med försäljning av våra tjänster i form av långsiktiga samarbetsavtal samt projekt.

Du som söker rollen drivs av att utveckla och leda en verksamhet och våra medarbetare. Du känner en naturlig trygghet i ledarrollen och du är kommunikativ i ditt ledarskap. Du har sinne för organisation och ekonomi och du är trygg i hur du fattar beslut och gör prioriteringar. I rollen som filialchef får du vara med och påverka företagets och medarbetarnas fortsatta utveckling i en positiv riktning. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Affärssinne och resultatfokus driver dig framåt och du trivs när du har överträffat en kunds förväntningar.

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll och att ledarrollen ligger naturligt för dig. Vi värdesätter om du har erfarenhet och/eller utbildning inom en teknisk bakgrund.

B-körkort är ett krav.

Passar du in på ovanstående profil och tycker du att Elektrokyl Energiteknik verkar vara ett spännande företag med intressant verksamhet? Tveka inte att ansöka redan idag!
Ansökningar hanteras löpande.

Placering: Jönköping

För frågor om tjänsten, kontakta Anders Johanson, 0704-12 77 93, anders.johanson@elektrokyl.se

Vi utför intervjuer löpande, ansökan skickas in via vår hemsida alternativt till: jobbansokan@elektrokyl.se

    Ditt CV


    Personligt brev    Follow Us: