Menu

Erbjudande batteriladdning

Upptäck kraften i Ferroamps EnergyHub och batterilösningar med Elektrokyl Energiteknik.

Välkommen till Elektrokyl Energitekniks revolutionerande Power Up/Double Up-kampanj. Genom att investera i Ferroamps avancerade EnergyHub och ESS-batteri, får du en unik möjlighet att inte bara spara energi men också att aktivt tjäna på den. Under kampanjens första år erbjuder vi dubbel ersättning för de stödtjänster du säljer till elnätet. Detta erbjudande är speciellt fördelaktigt för dig som är eller blir elhandelskund hos Varberg Energi och befinner dig i elområde 3. Vår lösning möjliggör inte bara lagring av solel och minskning av effekttoppar utan öppnar även dörren till att dra nytta av Ferroamps banbrytande teknologi för att bidra till ett mer hållbart elsystem. Kontakt oss och upptäck hur du kan förvandla ditt energisystem till en lönsam och miljövänlig tillgång. Missa inte denna unika chans att uppgradera ditt hem med Elektrokyl Energiteknik och Ferroamp – där energieffektivitet möter ekonomisk fördel.

Missa inte denna unika möjlighet!

Villkor
Ferroamp betalar ut ersättning som motsvarar det belopp som kunden får utbetalt från Varberg Energi för tjänsten Flex Batteri under ett år från och med att kundens system aktiverats för stödtjänster.
Beställning av en EnergyHub och ett ESS-batteri ska ske mellan 12 januari och 31 mars 2024. Registrering till Ferroamp ska göras senast 31 mars.
Driftsättning av systemet och aktivering av erbjudandet måste ske senast 31 oktober 2024. Anslutning till Varberg Energi och Flex Batteri måste ske senast 3 månader efter driftsättning.
För att kunna sälja stödtjänster måste din anläggning uppfylla kraven för
systemspecifikation och vara placerat i ett elområde där Varberg Energi
kan lägga bud på balansmarknaden.

Follow Us: